Call Us Today - 0033 4 93 73 60 37

HUR MAN BOKAR

 

1. Begär bokning

Välj din bostad – kolla tillgänglighet på bostads kalendern – klicka BOKA NU –
Fyll i detaljerna och skicka…….eller om du föredrar, ring direkt.

2. Regler och villkor

Det kommer att skickas att Hyresavtal via e-mail till dig som bekräftar dina önskemål och villkor. Kontrollera att allt stämmer, signera och skicka tillbaka Avtalet inom några dagar, med kvittot för bokningsavgiften såvida inte en annan betalningsmetod har blivit önskad.

3. Bokningsbekräftelse

När Avtalet och kvittot har mottagits, kommer en bokningsbekräftelse att skickas med e-mail till dig. En bokning är endast säkrad när denna email-bekräftelse blivit skickat.

4. Resterande hyresbelopp

Beloppet som återstår att betalas in kommer att synas tydligt i Hyresavtalet. Full betalning krävs innan nycklarna till bostaden blir dina.

5. Deposition

Denna betalning är för att skydda ägarna för eventuella skador på bostaden och ska betalas i kontanter vid ankomst och kommer returneras i kontanter vid avresa, minus eventuella kostnader för skada på bostaden som uppkommit under din hyresperiod. Om skadekostnader inte kan fastställas innan avresa, så kommer detta att göras inom 4 veckor efter avresa då resterande deposition kommer att returneras. Hyresgäster är ansvariga för att ta ut den nödvändiga försäkringen för att täcka sig mot alla händelser under vistelsen, eftersom de inte kan vidta rättsliga åtgärder mot husägare eller deras representanter för olyckor eller förluster av något slag.

För mer information, se FAQ-sidan, e-post eller ring.