Call Us Today - 0033 4 93 73 60 37

Vanliga Frågor

Har ni flexibla ankomstdatum?

Ja

Finns det en minimum hyrestid?

Ja – se detaljerna för ditt hyresobjekt på fastighets listan.

Hur bokar jag en hyra lägenhet eller villa?

Klicka bara på Boka nu! och fyll i dina krav eller ring nummret ovan. För ytterligare bokningsinformation, se sidan Så bokar du.

Behöver jag ge en bokningsavgift?

Ja, i flesta fall behöver du skicka en ej återbetalningsbar bokningsavgift direkt till ägarens konto för att säkra din bokning.

Behöver jag ge en deposition?

Ja, det är för att skydda ägaren vid skador på bostaden. Detta betalas i kontant vid ankomst, form av valuta är vanligtvis flexibel – du kommer att bli återbetalad depositionen vid avresan om inte det finns skador. Om skadekostnader inte fastställas innan avresa, så kommer resterande pengar returneras inom 4 veckor efter din avresa.

Hur avbokar jag?

Du kan avboka en bokning genom att ringa eller maila via Riviera BreakAways webbplats. Bokningsdepositioner återbetalas inte förutom om du avbokar 90 dagar eller mer innan din vistelse börjar – i det här fallet kommer du att få tillbaka 100 % av din insättning. Avbokningar mellan 30-90 dagar innan din vistelse – ägaren kommer att behålla maximalt 50% av den totala hyran, så du kommer att få tillbaka upp till 50% av den totala hyran beroende på hur mycket du har betalat; mindre än 30 dagar före ankomst – ingen återbetalning kommer att ges. Eventuella bankavgifter kommer att vara hyresgästens ansvar.

Kan jag göra förändringar på min hyrestid efter jag har bokat?

Ja, om det är möjligt – om inte, kommer avbokningsreglerna att gälla. Om du vill förkorta din vistelse av någon anledning, lämnas ingen återbetalning.
Hur får jag adressen och nycklarna till min semesterbostad?
Innan du anländer kommer du att skickas all relevant information, inklusive en lämplig mötesplats där någon kommer att hälsa på dig och visa hyresfastigheten.

Vilken tid kan jag checka in och checka ut?

Incheckningstiden är mellan 16:00 och 18:00, men om du meddelar oss i förväg, kommer du att bli boende tidigare när det är möjligt. Sen ankomst kommer att medföra en tilläggsavgift på € 20 från 21:30 till 23:00 som betalas vid ankomsten.
Utcheckningstider är mellan 7.30 och 10.00. Om omedelbar tillgång till fastigheten inte behövs kan du kanske förlänga din utcheckningstid. Utcheckning före 07:30 kommer att medföra en tilläggsavgift på € 20 betalas före avgång.06.00 är den tidigaste utcheckningen.

Vad händer om jag behöver hjälp eller har problem under min vistelse?

Du kommer att få ett kontaktnummer före din ankomst om du stöter på några problem.

Accepterar du husdjur?

I de flesta fall ja, men du måste bekräfta detta när du bokar.

Kan jag röka?

Alla fastigheter är rökfria. I de flesta fall kan du dock röka på terrasser eller balkonger.